TV, serier, konst, film och litteratur

TV, Cartoons, Art, Movies, and Litterateur

kultur skulptur (4K) När det gäller konst tycker jag om Leonardo da Vinci och 1800-tals impressionisterna och när det gäller serier är det Kalle och Hobbe, Ernie och Hälge som gäller. Bland författarna har jag några favoriter i Ray Bradbury, August Strindberg och Robert M Pirsig. Bland TV-serier så är mina favoriter Snoken och Simpsons.

De jag beundrar mest är Emma Goldman och Leonardo da Vinci. Emma för hennes stora mod och outröttliga kamp för alla människors lika värde. Leonardo för hans engagemang i sin konst, vetenskap och hans vetgirighet som han behöll hela livet.

Jag gillar att gå på bio även om det blir alldeles för sällan nuförtiden. Men jag lyckas ändå se någon film då och då. Det finns ju lyckligtvis video, även om man är för lat för att gå till biografen. På filmsidan har jag lagt in recentioner av filmer som är mina favoriter.

Art, Litterateur, TV, Cartoons and computergames are some of my interests. I like renesans and impressionism. The cartoons Calvin and Hobbes, Hälge a swedish cartoon and Piranha Club The writers Ray Bradbury, August Strindberg and Robert M Pirsig.

I have two heroes that I admire it is Emma Goldman and Leonardo da Vinci. Emma for her courage and Leonardo for his art and geniality.

Kultur narr (11K)


 ©Jan Nylund 16-nov-2006

Valid XHTML 1.0!